HOME - Magloc - Magloc

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Magloc

Magloc 5 6
Magloc
Reviews | Review toevoegen

De Magloc is de gemakkelijkste en snelste manier om de riem van uw hond vast te maken. Wat de Magloc zo sterk maakt is de combinatie van sterke magneten en de met glas versterkte nylonverbinding.

€ 13,95
€ 11,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Heeft u snel last van koude vingers of vaak moeite om uw hond aan te lijnen?

Met de Magloc is dit probleem verleden tijd.

De Magloc is een verrassend gemakkelijk én verrassend sterk slotje waarmee u uw hond kan aanlijnen.

Kies dus voor veel uitlaatgemak en –plezier met de Magloc!

De Magloc is gemaakt van 30% glasvezel versterkt nylon en wolfraam clip. Het bestaat uit zeer sterke magneten. De Magloc blijkt na testen een trekkracht te hebben van meer dan 60 kg. Echter, de  Magloc wordt geadviseerd voor honden tot een gewicht van 40 kg. Afmeting Magloc: 10,4x1,9 cm.

Review toevoegen

Hartelijk bedankt voor het indienen van uw review!

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door Aaieneerstvragen.nl. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Het team van Aaieneerstvragen.nl

Anne Jensma -

MAGLOC werkt prima, even door iemand anders laten bevestigen aan de hondenhalsband. Is voor mijn handen namelijk te ingewikkelde handeling.

Blij mee dus, geeft veel gemak bij snel vast- en loskoppelen, zonder frustraties over mijn handicap. Daardoor ook voor mijn honden veel aangenamer, het gaat vlotter en dat vergemakkelijkt onze omgang.

Hoppenbrouwer -

Helaas voor mensen met 1 handfunctie toch geen optie. De magneet gaat overal tegen aan geplakt zitten op de meest vervelende manieren aan de ring waar die aan vast zit en wanneer je een levendige jonge hond hebt krijg je het echt niet voor elkaar om ze gemakkelijk vast te klikken. Diverse aanpassingen gedaan maar het werkte echt niet. Dus toch echt wel iets voor mensen met 2 handfuncties. De maglocs terug gestuurd binnen 2 uur na aankomst. Wel perfecte service overigens. Zonder problemen geld terug. Vlotte afhandeling.

Claudia -

Zeer tevreden over de magloc. Superhandig aanlijnen, vooral ook met handschoenen. Ze zijn ook zeer stevig. Mijn Berner van 60kg kan wel eens ineens uithalen, maar de magloc blijft vast. En mijn herder van 40kg kan wel eens flink trekken, maar ook dan blijft de magloc goed vast. Dus zelfs voor grote honden ideaal.

Dunja -

De magloc werkt super makkelijk met aan- en aflijnen. Zeker in deze periode goed te testen met handschoenen aan :-)

Marrigje -

Ik heb de blauwe magloc cadeau gegeven aan mijn vader. Mijn vader is er erg enthousiast over. Hij lijnt Dribbel heel snel aan nu. Eerst was hij bang dat de magloc niet stevig genoeg was om Dribbel vast te houden als hij trekt. Dribbel weegt 17 kg, dus past hij binnen de voorschriften qua gewicht. Uit ervaring weet mijn vader nu dat de magloc ook dan goed werkt ;)

Simone -

Geweldige uitvinding ! Super handig aan-en aflijnen van je hond, vooral als je handschoenen aan hebt.
Het materiaal van de MagLoc ziet er stevig en duurzaam uit en het zijn mooie kleurtjes. Van mij mogen er nog wel meer verschillende kleuren komen !

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Aaieneerstvragen.nl is onderdeel van Dogs in Holland KvK Nummer 54904552 BTW Nummer 192932391B01