HOME - Magloc

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Magloc

Geen producten aanwezig

Magloc
 

Onderstaand filmpje is door Annemarie gemaakt van haar hondje Flynn.

Over de Magloc zegt zij: "Wij hebben hem direct uitgeprobeerd en hij werkt echt super!"

De Magloc bestaat uit twee gedeelten: het magneetje dat u op gemakkelijke manier aan de ring van de halsband of het tuigje (*) bevestigt. En dan is er nog het slotje dat u gewoon aan de musketonhaak bevestigt.Door de magneetkracht valt de magneet in de het slotje en komt door klemmetjes in het slotje muur- en muurvast te zitten.
Voor het openen van de Magloc hoeft u ook maar heel licht te knijpen in de klemmetjes en het magneetje komt weer los.Hierdoor is de Magloc ook met handschoenen uitstekend te gebruiken! 

De Magloc is in Engeland uitgebreid getest door Intertek, een testinstituut dat gelijkwaardig is aan het TNO hier in Nederland. Daar is de trekkracht getest tot meer dan 60 kg, maar wij adviseren om de Magloc niet te gebruiken voor een hond die zwaarder is dan 40 kg.

Heb je hulp nodig bij het vinden van het gewicht van je hond? Klik dan hier.
Door het gebruiksgemak én de sterkte heeft de Magloc dan ook dit jaar de zilveren prijs gewonnen in de wedstrijd voor meest innovatieve huisdieruitvindingen van Petquip in Engeland.

Maglocs en WaarschuwingssleevesTIP: De Magloc en de waarschuwingssleeves zijn uitstekend samen te gebruiken.

Zo kan een rode Magloc het beste gecombineerd worden met een rode waarschuwingssleeve. En een gele Magloc met een gele waarschuwingssleeve.

Op dit moment zijn er helaas nog geen groene Maglocs. Wij adviseren daarom bij het gebruik van een groene waarschuwingssleeve een blauwe Magloc. Deze kleur is neutraal qua betekenis
.(*) Aaieneerstvragen.nl adviseert de Magloc niet voor tuigjes en halsbanden met een ring die dikker is dan 4 milimeter.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Aaieneerstvragen.nl is onderdeel van Dogs in Holland KvK Nummer 54904552 BTW Nummer 192932391B01