Over het begin van Aaieneerstvragen.nl Na een pauze van een paar jaar gaat de webwinkel weer open...en het is erg spannend. Er is wel een 'Over ons' geschreven, maar misschien is het wel leuk om meer te vertellen over hoe ons bedrijf tot stand is gekomen!

In 2012 begonnen mijn (helaas inmiddels ex-vrouw) Lisette, en ik de webwinkel. Zelf had ik inmiddels heel veel ervaring als front-office medewerker en Lisette had enorm veel ervaring als binnendienst medewerkster. En we wilden dolgraag samen een eigen zaak opstarten om zo een stuk financiële zelfstandigheid te scheppen.

De waarschuwingssleeve die we tegenkwamen, kwam uit Engeland en heette Animal Behavior Sleeve.

En omdat ik zelf een keer gebeten was door een hond, vond ik het een geweldig idee om deze op de Nederlandse markt te brengen!

Wij waren zo ongeveer de eersten die de sleeve buiten Engeland op de markt wilden brengen, dus we hadden enorm veel vrijheid in het meebepalen van de teksten...en de naam van de sleeve, want daarvoor moest nog een Nederlandse naam bedacht worden!

De naam 'waarschuwingssleeve' was vrij snel bedacht door ons.

In mei 2012 zijn we ook met Diesel (die toen nog leenhond was) met een Nederlandstalige sample naar Animal Event gegaan om de stemming te peilen onder de hondeneigenaren en de hondenschooleigenaars.

En die was vrij lauw te nemen. Die avond zaten Lisette en ik met elkaar te praten, waarom die reactie zo lauw te noemen was. En we bedachten ons, dat met een rode waarschuwingssleeve mensen zich zorgen zouden maken dat hun hond bestempeld zou worden als agressief...terwijl dat misschien niet eens het probleem zou hoeven te zijn! 

Dus genoeg stof tot nadenken dus voor ons...

...máár er was één iemand die meteen interesse had: En dat was Pascale Fuchs van Vitaux!

En zij zou ons een (grote) stap verder helpen. En hoe: dat lees je in mijn volgende blog.

Met vriendelijke groet,

Matthieu Hilckmann

Managing director Aaieneerstvragen.nl
  Matthieu Hilckmann     06-09-2018 14:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.