Kleine groene waarschuwingssleeve Kleine groene waarschuwingssleeve
Kleine groene waarschuwingssleeve Kleine groene waarschuwingssleeve
Medium groene waarschuwingssleeve
7 Reviews | Review toevoegen
De groene waarschuwingssleeve is bedoeld voor honden, die geaaid mogen worden, maar u als baasje bepaalt wanneer dat mag.
€ 11,25 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Door het gebruik van extra breed klittenband en stroef materiaal zal de waarschuwinssleeve niet glijden over uw lijn. U kunt dus zelf bepalen waar u hem aan de lijn wilt plaatsen.

Daarnaast is de waarschuwingssleeve aan twee kanten bedrukt met de waarschuwingstekst, zodat deze nog duidelijker is.

De medium waarschuwingssleeve is gemaakt van robuust, weerbestendig en slijtvast kunststof en meet 15 cm x 8 cm.

Deze is het meest geschikt voor honden met een schofthoogte tot 40 centimeter. 


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Peggy Jansen - 21-11-2020 20:09

Prima product. Snel geleverd. Zeker aan te raden.

Margot dR - 11-12-2019 16:53

Snelle levering! De sleeve werkt prima. Het houdt mensen toch wel tegen om de “pup” meteen te gaan aanraken.
Zeer tevreden met dit product!

D. Smit - 08-09-2019 19:41

Leuke sleeve. Heb hem nog niet geprobeerd maar ziet en voelt aan als goede kwaliteit. Service was ook goed. Zeer vriendelijke verkoper.

Annemieke - 30-08-2019 11:09

Na een vervelende ervaring voor ons labbeagletje hadden we al een Yellow Alert Bone. Echter dit is niet zo bekend. Nu met de groene fleece erbij merken wij verbetering. Ons Beagletje ziet er schattig uit, maar door haar start als proefdier zijn wij nog hard aan het werk om haar vertrouwen in de mens op te bouwen. Strelende handen van vreemden zijn voor haar nog te spannend en geven een terugval in wat wij proberen op te bouwen. De fleece oor als wij het niet zien aankomen i.c.m. onze mondelinge uitleg gaan haar hopelijk beschermen om in alle rust, in vrijheid, een mooie wereld met zijn mensen te ontdekken.

Annika - 07-06-2019 07:09

Wij zijn zeer tevreden over het product, de boodschap is duidelijk. De levering is prima. De kwaliteit is top. Saar, onze pup kauwt met regelmaat erop maar nog steeds goed op kleur en leesbaar

v/d Berg - 21-01-2019 15:54

Heel fijn labeltje! Wij gebruiken hem voor onze pup, omdat we niet willen dat hij door jan en alleman op straat wordt gelokt en aangehaald. Hij is stevig, blijft goed zitten en was super snel in huis. 100% tevreden! :-)

AnonieM - 13-09-2018 08:33

Uitgenodigd worden en als eerste een review schrijven...
Ik hield de site al even in de gaten want de verkoop zou snel starten. Dus toen het zover was direct besteld. De verzending was echt erg snel. Wat ik fijn vond is dat de prijs inclusief verzenden was. Niets geen verrassing onderaan de betalingen. De sleeve ziet er zeer solide uit. Hoe die bevestigd ging worden stond nog niet op de site en een foto ook niet. Nou heel simpel: met stevig klittenband. Glijd niet over de riem heen dus op elke hoogte te klemmen. Waterbestendig en goed af te nemen. Letters staan er ook stevig op en zullen niet vervagen denk ik. Nu maar hopen dat de mensen kunnen lezen en mijn hond eens met rust laten. Ben erg tevreden over de sleeve. Wat nog mooi zou zijn als er reflectie op kan. Altijd handig in het donker. Geen idee of dat mogelijk is de kwaliteit moet wel blijven natuurlijk. Vind de €11,25 wel aan de hoge kan voor een stukje plastic. Maar dan heb je wel wat!