Medium groene waarschuwingssleeve 5 1
Medium groene waarschuwingssleeve
Reviews | Review toevoegen

De groene waarschuwingssleeve is bedoeld voor honden, die geaaid mogen worden, maar u als baasje bepaalt wanneer dat mag.

€ 11,25 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Door het gebruik van extra breed klittenband en stroef materiaal zal de waarschuwinssleeve niet glijden over uw lijn. U kunt dus zelf bepalen waar u hem aan de lijn wilt plaatsen.

Daarnaast is de waarschuwingssleeve aan twee kanten bedrukt met de waarschuwingstekst, zodat deze nog duidelijker is.

De medium waarschuwingssleeve is gemaakt van robuust, weerbestendig en slijtvast kunststof en meet 15 cm x 8 cm.

Deze is het meest geschikt voor honden met een schofthoogte tot 40 centimeter. 


 

Review toevoegen

Hartelijk bedankt voor het indienen van uw review!

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door Aaieneerstvragen.nl. Wanneer deze review goedgekeurd is, zal hij verschijnen op deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Het team van Aaieneerstvragen.nl

AnonieM -

Uitgenodigd worden en als eerste een review schrijven...
Ik hield de site al even in de gaten want de verkoop zou snel starten. Dus toen het zover was direct besteld. De verzending was echt erg snel. Wat ik fijn vond is dat de prijs inclusief verzenden was. Niets geen verrassing onderaan de betalingen. De sleeve ziet er zeer solide uit. Hoe die bevestigd ging worden stond nog niet op de site en een foto ook niet. Nou heel simpel: met stevig klittenband. Glijd niet over de riem heen dus op elke hoogte te klemmen. Waterbestendig en goed af te nemen. Letters staan er ook stevig op en zullen niet vervagen denk ik. Nu maar hopen dat de mensen kunnen lezen en mijn hond eens met rust laten. Ben erg tevreden over de sleeve. Wat nog mooi zou zijn als er reflectie op kan. Altijd handig in het donker. Geen idee of dat mogelijk is de kwaliteit moet wel blijven natuurlijk. Vind de €11,25 wel aan de hoge kan voor een stukje plastic. Maar dan heb je wel wat!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews