Over ons:

Ons bedrijf, Aaieneerstvragen.nl, is in februari 2012 opgericht met maar één doel: het op de markt brengen van de Gizapaw waarschuwingssleeve. 

Om dit te bewerkstelligen hebben we ons in een vroeg stadium verzekerd van de samenwerking met het Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren, het LICG. Dit overheidsorgaan is opgericht voor de bevordering van het welzijn van gezelschapsdieren. 

Waar het LICG en ons bedrijf elkaar vonden, was op het vlak van de preventie van hondenbeten. De waarschuwingssleeve was oorspronkelijk bedacht om hondenbeten te voorkomen. Vandaar de tekst "Aaien? Eerst vragen" op de groene kant en "Liever niet aaien" aan de rode kant. Het gaat erom dat je niet zomaar iedere hond kan aaien, ook al lijkt hij zo lief. 
 

Als het aaien van een hond altijd ongewenst is 

Bij nader onderzoek bleek echter ook dat  er honden zijn bij wie het aaien ronduit ongewenst is, zoals therapiehonden of hulphonden.

Voor deze honden is dan weer de rode kant van de waarschuwingssleeve bij uitstek geschikt om ongewenst aaien te voorkomen.  

De teksten op de waarschuwingssleeve "Aaien? Eerst vragen" en "Liever niet aaien" zijn tot stand gekomen in samenspraak met gerenommeerde gedragsdeskundige dierenarts Margit Bossard.

Een en ander zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder Pascale Fuchs van Veterinair Organisatiebureau Vitaux en Stichting Met Dieren Meer Mens, die ons heeft doorverwezen naar de juiste mensen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan zien wij deze graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Het team van Aaieneerstvragen.nl

Op de Winner Show 2012

Op de Winner Show 2012 toen we de waarschuwingssleeve lanceerden.

Van links naar rechts: 

Matthieu Hilckmann

Nigel uit Engeland

Stephanie Hendrickx (de ontwerpster van ons logo en huisstijl)

David Daly (bedenker van de Gizapaw Waarschuwingssleeve)

Lisette Hilckmann