Grote gele waarschuwingssleeve Grote gele waarschuwingssleeve
Grote gele waarschuwingssleeve Grote gele waarschuwingssleeve
Grote gele waarschuwingssleeve
42 Reviews | Review toevoegen
De gele waarschuwingssleeve is bedoeld voor honden die buitenshuis een grote persoonlijke ruimte nodig hebben.
€ 11,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Door het gebruik van extra breed klittenband en stroef materiaal zal de waarschuwinssleeve niet glijden over uw lijn. U kunt dus zelf bepalen waar u hem aan de lijn wilt plaatsen.

Daarnaast is de waarschuwingssleeve aan twee kanten bedrukt met de waarschuwingstekst, zodat deze nog duidelijker is.

De grote waarschuwingssleeve is gemaakt van robuust, weerbestendig en slijtvast kunststof en meet 19 cm x 9 cm.

Deze is het meest geschikt voor honden met een schofthoogte vanaf 40 centimeter. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Sharon. - 12-06-2022 01:30

Het product is fantastisch. Goed leesbaar. Ook in het donker. Mensen nemen er helaas geen gehoor aan, want ik woon in een k#tbuurt. Maar dat is dan mijn probleem niet. Ze zoeken ruzie, lijkt het wel. Maar product is goed!

Boss - 07-06-2022 10:07

Werd snel geleverd, heb een buitenlandse hond met een rugzakje. Hoop dat het mensen op afstand houd en hij rustiger kan lopen, zonder steeds ongevraagd geaaid te worden. Op naar meer rust en minder stress

Sonja - 08-03-2022 19:22

Handig, stevige en duidelijke bevestiging. Hopelijk een goed hulpmiddel om mensen te informeren.

Marous - 06-02-2022 09:58

Na 2 jaar steeds m'n sleeve omzetten naar verschillende lijnen (de kleine valt nauwlijks op, de grote zien passanten na aanwijzen), toch maar 2 extra besteld. Snel geleverd, nadat ze gelukkig maar kort, niet leverbaar waren.
Als de je oude met de nieuwe vergelijkt, begint de kleur wat terug te lopen en het label ietsje flets te worden; de tekst blijft onbeschadigd en zeer goed zichtbaar!
De kwaliteit is echt fantastisch!
Nu hangt er 1 aan onze 'hup, go!' 3m lijn, onze lange biothane lijn en onze sleeplijn (aan de 10m sleeplijn zit het label niet 'vast' wegens belemmeren tijdens uitwerken spoor; we speuren met haar).

Reacties zijn wisselend; ook omdat niet elke vreemde hond afstand MOET houden van ons onzekere, muisje; zij bepaald wie 'normaal honds genoeg doet' en welke lompe Leo's 'moeten' doorlopen omdat ze haar toch maar pestend op de kop gaan timmeren.
Door haar schattige voorkomen, lijkt het alsof mijn hond geen 'nee dank je' mag zeggen tegen opdringerige, asociale (in honden taal dan, de baasjes vinden ze vaak juist HEEL sociaal en 'allemansvrienden') passanten die perse hun neus naar binnen moeten drukken ongeveer.
Gaat me erg aan het hart, die vervelende, opdringerige doorzetters die altijd hun zin moeren krijgen.
Nu wijs ik naar label, krijg ik wel van alles naar m'n hoofd nog hoor, maar de gemene opmerkingen zijn minder, korter en iets minder bemoeizuchtig.
#hetleeddatjekleinehondwillensteunenheet

Wij zijn heuuuul dankbaar voor de sleeve, hebben absoluut meer rust (alhoewel we elk natuurgebied wel ontwijken wegens opmerkingen; en ik wil niet, dat mijn hond leert dat als ze uit zou halen, ze een andere op afstand krijgt; want die opvoeding is aan de ander, niet aan mijn hond, die vervolgens getraumatiseerd uitvalsgedrag gaat vertonen uit effectiviteit).
Frustratiepuntje. Maar ooit durf ik vast 'doeiii, fijne dag nog, of... en van hetzelfde.. te zeggen en 'gewoon' door te lopen..
Wordt nog aan gewerkt ;) de sleeves helpen mij daarbij!
Dank je wel daarvoor :)

Lindsay - 10-01-2022 19:22

Fantastische Service!!!
Product wordt snel verzonden en er is echt niks aan gelogen kwaliteit is goed en het werkt echt!

Karlijn - 13-12-2021 07:38

Ik heb de 'grote sleeve' voor mijn middelmaat mix herdershond (27 kg, komt ong tot de knie) en ik vind de sleeve niet echt groot, had hem groter verwacht.

Om mijn reactieve hond te ondersteunen houden we altijd afstand van andere honden tijdens het wandelen en als we een andere hond recht voor ons zien dan draaien we altijd om en lopen we de andere kant op, voorheen werd ik dan vaak raar aangekeken of liepen mensen vervolgens met hun hond achter ons aan. Ik heb het idee dat door de gele sleeve mensen nu snappen dat ik heel bewust de andere kant op loop en ze ons dus ruimte moeten geven. Ik weet niet of ze daadwerkelijk van een afstand van 20+ meter kunnen lezen wat erop staat maar een geel ding aan de riem is hoe dan ook een waarschuwingsteken dus dat op zichzelf helpt al.

Max - 12-10-2021 18:43

Erg goed en mooi materiaal

Marjon - 11-08-2021 18:41

Goede kwaliteit en goed leesbaar! Mensen komen helaas wel dichterbij en vragen vaker waarom we zo’n sleeve gebruiken en dat levert soms lastige situaties op met een reactieve hond. Maar ik kan ze nu sneller duidelijk maken dat onze hond meer persoonlijke ruimte nodig heeft. Omdat ik een biothane riem gebruik, schuift de sleeve wel maar niet op een vervelende manier.

Margo Koeslag - 06-08-2021 02:10

Goede levering en de grootste genomen voor mijn Jack Russell zodat iedereen het goed ziet en dat is het geval.
Mensen met honden nemen nu afstand.
Ik ben heel tevreden.

Cindy - 04-08-2021 19:51

Ze houden nu afstand het werk gelukkig kan nu met een gerust hart gaan wandelen 👍👍👍👍👍

Monique - 19-07-2021 19:53

Goede duidelijke sleeve , redelijk groot dus goed te lezen , blijft goed om de riem zitten door de klittenband

Daniëlle - 18-07-2021 16:14

Duidelijk zichtbaar, makkelijk om de lijn te bevestigen.
Wel had hij van mij ietsje breder gemogen voor een bredere hondenriem. Deze past hier maar net omheen.
Ik hoop dat mensen met hun hond afstand willen houden van mijn hond die bang is van veel honden.

Marijn - 15-07-2021 11:58

Snelle levering en handige sleeve!

Fred - 30-06-2021 12:26

Snelle levering.
Goede kwaliteit en goed leesbaar.
Grootste maat genomen voor onze Staffords

Monique - 26-06-2021 11:40

Prima levering handzaam produkt. En het belangrijkste is dat de meeste mensen hem nu zijn ruimte geven. Waardoor Teun ook lekker kan genieten van het buiten zijn.. Dus prima product 👍🏻

Annet - 25-05-2021 10:54

Heel tevreden mee. Al zijn er nog mensen die dichterbij komen om te vragen waarom ze dan afstand moeten houden 🥴 maar hoe meer mensen hem gaan gebruiken hoe bekender de boodschap. Top 👍. Oja grootste maat voor onze aussie genomen.

Maaike - 08-05-2021 13:45

Ik heb de grootste genomen en mensen gaan nu eindelijk door hebben dat 1 van mijn honden graag van afstand houden houdt i.v.m zijn enorme stress spanningsboog. Buiten lopen is een hele uitdaging. Hier wordt het toch wel makkelijker en rustiger van om buiten te lopen.

Tamara - 04-05-2021 17:29

Sneller service, betaalbaar en goede kwaliteit.

Priscilla - 28-04-2021 15:42

Fijne sleeve en handig in gebruik! Hij mag voor mij ook wel iets breder, daar ik gebruik maak van een paardenlijn (snijdt niet in mijn handen als mijn hond - kruising Stafford - Labrador - trekt). Makkelijk te bevestigen, duidelijk zicht- en leesbaar. Om medische redenen mag mijn hond niet teveel en te wild spelen, dus ik gebruik de "Houd afstand" band om mensen met honden op afstand te houden. Heel blij mee!

Elsa - 28-04-2021 11:10

Snel geleverd en keurig verpakt. Ik denk wel, en dat ligt niet aan de sleeve, dat heel veel mensen dichterbij komen om hem te lezen en dat is nu net niet de bedoeling. Maar dat ligt aan de relatieve onbekendheid van de sleeve .Mijn Galgo is ernstig mishandeld en wil niet benaderd worden. Hij doet helemaal niets , maar verstard van angst. Maar zo langzamerhand krijgen de mensen het wel door wat zo'n sleeve betekend. Los van dit verhaal een perfect ding en het klittenbanddeel "kleeft" ook heel goed aan elkaar.

Sylvia - 23-04-2021 18:50

Heel handig

Lisette - 14-04-2021 16:56

Prima sleeve voor aan de lijn. Mag wel iets breder, heb een 25mm lijn waardoor het niet helemaal lekker zit. Maar goed genoeg om functioneel te zijn. Vind de tekst erop fijn, gezien niet iedereen op de hoogte is van gele waarschuwingen aan hondenlijnen.

Paul - 12-02-2021 19:45

Prima sticker, stevig en goed leesbaar.

Frédérique Laurent - 12-12-2020 19:24

Ik heb er nu twee, een aan elke riem. Het werkt heel goed maar sommige mensen snappen het niet, ze denken dat "Afstand Houden" vanwege Corona is...

Irene Verdaasdonk - 21-11-2020 11:53

Werkt fantastisch eindelijk dat mensen nu afstand houden van m’n hond. Dit valt idd op.

Ronella - 02-04-2020 12:00

Zeer tevreden! Een stopper, zodat de sleeve ook halverwege de lijn blijft zitten, zou nog wenselijk zijn.

kate - 29-11-2019 22:35

netjes geleverd ik heb de gele in groot en de rode ook in groot besteld. mijn hond houd niet van "vreemde" honden en vooral niet als ze groter dan hem zijn dan flipt ie hem helemaal uit en aangezien ie klein is loopt dit een keer fout af voor hem. mensen begrijpen ondanks de sleeves niet dat mijn hond ruimte nodig heeft en krijg dan de opmerking mijn hond wilt alleen spelen die van jou doet vals en daarom hapt mijn hond naar je hond.. wat ik persoonlijk prettiger had gevonden zou zijn dat afstand houden in het rood zou zijn en dat de sleeves nog groter zijn zodat ze nog wat beter opvallen.. wellicht ook iets van een soort bevestiging dat ze vast zitten op een bepaalde hoogte ipv afzakken.

Natasja - 29-11-2019 09:43

Prima product. Duidelijk te lezen. Heb van de gele de grootste maat genomen voor een Engelse stafford.

Petra Prins - 28-10-2019 09:05

Prima product, voldoet aan de omschrijving. Goed te zien, hoewel het wat mij betreft de tekst iets groter mag, zodat het van een nog grote afstand te lezen is.

Peter - 21-09-2019 18:46

Topkwaliteit!

Brian - 21-08-2019 11:25

Ik vind hem eerlijk gezegd erg klein voor een "groot". Mijn border collie is reactief op onbekende honden en heeft erg veel ruimte nodig om niet ballistic te worden. Soms is de afstand van 4 weghelften al genoeg om hem te triggeren. Dan is de grote sleeve niet echt duidelijk helaas.
En ik heb aan de binnenkant wat moeten doen om hem op zijn plek te houden. Misschien dat daar nog naar gekeken kan worden door de klitteband wellicht wat breder te maken.
Jammer dat er nog niet zoveel mensen ervan weten.

Sharon - 15-08-2019 09:17

We hebben deze sleeve aangeschaft als extra duidelijkheid en veiligheid. Mocht ik onverwachts toch nog een keer te laat zijn met zeggen dat hij er niet van houd dat iedereen op hem afkomt. Werkt goed.

Van Leeiwem - 07-06-2019 21:38

We hebben de medium en de large voor ons 5,2 kg wegende hond. De large is veel beter zichtbaar dan de medium. De sleeve werkt gelukkig goed, scheelt een hoop scheve en bedenkelijke gezichten van mensen. Ik heb er wel extra klittenband stukjes in gezet tgv de vouw, omdat hij anders alle kanten op gaat aan de lijn.
We laten onze hond uit aan een Y tuig. Ze heeft een lange vacht. Een sleeve aan haar tuig zou niet zichtbaar zijn met haar lange vacht. Maar ze kan goed loslopen en luisterd erg goed (ze is alleen als de dood voor andere honden, echt een mensenhond). Ik loop dus vaak met 'afstand houden' om mn nek omdat ze los loopt en ik de lijn dus om me heen heb, hahaha

Marina - 26-03-2019 21:42

Prima product. Een soort stopper zou geen overbodig luxe zijn. Dat zakt de sleeve niet naar beneden en dan irriteert de sleeve niet op de rug van de hond. Ik heb de sleeve omdat de hond rugklachten heeft en in de
opbouwfase zit
Tekst goed leesbaar. Snelle levering.

Thirza - 21-01-2019 18:00

Duidelijke skeeve, goed leesbaar, stevig klittenband en blijft goed aan de lijn zitten

Kaschtanka - 26-12-2018 07:44

Mooi product, goede en vlotte service. Ik kan aaieneerstvragen.nl aanbevelen.

Helene - 24-10-2018 10:40

De sleeve past prima over de, diverse, riemen. Hij glijdt wel naar beneden (zwaartekracht, logisch) maar blijft hangen op de musketon, dus da's geen probleem. Kwaliteit lijkt tot nu toe degelijk en is makkelijk schoon te maken. De letters zijn redelijk leesbaar van een afstandje. De grootte viel/valt me wat tegen, aan de andere kant wil ik ook niet met een spandoek om de honden lopen dus is het formaat eigenlijk wel prima, hoewel mijn man zich nog steeds voor ... voelt lopen met die "dingen". Ik hoop dat mensen het principe snappen en ik hou mijn hart vast voor degene die toch dichterbij gaat komen om te lezen wat er nou toch eigenlijk op de sleeve geschreven staat...
Al met al een mooi ding en nu maar hopen dat heel Nederland snel snapt wat de bedoeling ervan is.

Joy - 18-10-2018 21:52

Prachtige kwaliteit. Duidelijk zichtbaar. Hij glijdt alleen van de riem af. Ook de medium, helaas.

Mariette de Bruin - 01-10-2018 11:37

Heemaal top, hij past prima om de riem en blijft goed zitten en is goed zichtbaar.

Saskia - 30-09-2018 09:46

Prima service snel geleverd , goed verpakt . En de sleeve voldoet prima aan de omschrijving.

J. - 19-09-2018 18:21

De sleeve is makkelijk te bevestigen, blijft goed zitten en duidelijk te lezen.

M. Mol - 13-09-2018 13:16

Voldoet prima, past goed om de riem en nu maar afwachten dat anderen het ook snappen.