Aaieneerstvragen.nl

HOME - Herroepingsrecht op aankoop

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Herroepingsrecht op aankoop

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Als u binnen deze termijn gebruik heeft gemaakt van de door ons geleverde dienst, dient u het door u gebruikte deel te vergoeden.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons digitale modelformulier die u onderaan deze pagina kunt downloaden.

Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, zullen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging van sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na toesturen van het modelformulier dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U kunt de redelijk door u gemaakte kosten per e-mail, via info@aaieneerstvragen.nl aan ons doorgeven. Wij zullen deze kosten vergoeden.

Voor het herroepen van uw aankoop kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Aaieneerstvragen.nl is onderdeel van Dogs in Holland KvK Nummer 54904552 BTW Nummer 192932391B01